iroda@gemkapocs.hu  +36705244244

Otthon az irodádban, iroda az otthonodban!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
267 Ft - 4 509 Ft
Készlet információ
Márka
Katalógus oldalszám
Vonalvastagság (mm)
1 mm - 12 mm
Környezetbarát
Test anyaga
Szerkezet
Speciális tulajdonságok
Hegykialakítás
Felület

Permanent markerek

A permanens markerek azért jók, mert vonal vagy vonal rajzolása után nem fognak szétterülni a papíron, hiszen szinte azonnal megszáradnak. Sokan használták ezeket a jelzőket CD-k vagy DVD-k címkézésére, bár ez már nem annyira fontos. Ezen információtároló eszközöket ma már nagyon kevesen használják. A permanens marker előnyei közé tartozik, hogy kupak nélkül akár több napig, akár hetekig is eltartható, és nem szárad ki benne a tinta.

A tartós jelölőt ott használjuk, ahol szükséges, ahol semmilyen toll, ceruza vagy filctoll nem segít. Állandó jelölővel aláírhat üres dobozokat, bármilyen anyagú dobozokat, szerszámokat és csavarkulcsokat, különféle alkatrészeket. Kényelmes lesz a kertészek és kertészek számára, hogy aláírják a poharakat palántákkal. És nem kell attól tartania, hogy a betűk törlődnek a víz vagy a műtrágyás oldat hatására. Ahogy a cikk elején említettük: az állandó a stabilitás és a megbízhatóság.

Például az Edding állandó marker a legszélesebb skálával rendelkezik. Az említett cég különféle típusokat gyárt az adott célra. Minden markernek megvan a maga modellje, amely fel van írva a testre. Például Edding-750, fehér. Világos festék helyett feliratokat kapnak, ami nagyon kényelmes.

Állandó markerrel festhetsz cipőt, bútort, csempét. Csak a kívánt szín kiválasztása és a vastagság kiválasztása marad. Díszítések készítésekor vagy üvegre festéskor pótolhatatlanná válik. Például egy állandó fehér marker kiválóan alkalmas hópelyhek üvegre rajzolására. Néha összetévesztheti a felírt vagy lerajzolt dolgokat: festék, gitt vagy jelölő? Hiszen a permanens marker használata nem csak a vízállóságban, hanem a rendkívüli pontosságban is szól. Ezért gyakran használják iskolákban és egyetemeken, raktárakban és gyárakban, kreatív műhelyekben. Például egy CD-t gyönyörűen kidekorálhatunk vele.

Fontos tényező a vastagság, amely 0,5 mm és 10 mm között változhat. Természetesen a kis aláírásokhoz (például lemezekhez) egy 0,5-0,75 mm vastag marker megfelelő. Ezzel szemben egy raktári dolgozónak legalább 5 mm vastag jelölőre lenne szüksége a hatalmas dobozok aláírásához.


38termék

Marker permanent Edding 800

Készlet információ:
Raktáron
2 450 Ft + ÁFA / DB

Lakkmarker Edding 8750 IPARI D10

Készlet információ:
Raktáron
1 850 Ft + ÁFA / DB
 
38termék