Prémium Parker tollak

Jotter A ROYAL JOTTER az igazi klasszikus PARKER, amelyet minősége, tartóssága és nagyszerű ár/érték aránya tett világszerte ismertté. A Moholy-Nagy László tervezte modell élénk színeivel és praktikus, egyszerű vonalvezetésével töretlenül népszerű, ma is. Az elmúlt 60 évben több mint 850 millió darabot adtak el világszerte.

 

 

A ROYAL JOTTER Premium az elmúlt 60 év autentikus ikonja. Csodálatos színei és megkülönböztetett, mindeki által felismerhető és kedvelt alakja miatt a PARKER máig legnépszerűbb tolla.

 

 

A ROYAL IM tollak a PARKER örökséget visszhangozzák, minden részletében az írás élményére törekedve.

 

 

Professzionális és megbízható. Ideális partner, mely korlátlan lehetőséggel rendelkezik. A ROYAL IM Premium tollak egyszerre elegánsak, ragyogóak és közkedveltek.

 

 

A ROYAL URBAN modern vonalai, dinamikus megjelenése megfelel a mai fogyasztók igényeinek. Formavilága jellegzetes, szokatlan alakja minden más íróeszköztől megkülönbözteti. Modern design, izgalmas színvilág, klasszikus minőség.

 

 

Megkölünböztetett stílus figyelemre méltó teljesítménnyel. A szemet gyönyörködtető ROYAL URBAN Premium a PARKER több, mint egy évszázados hagyományát örökíti tovább egy új, dinamikus formában. Az utánozhatatlan ívelt alakjával és kifejező színeivel a személyes stílusnak bókol, növelve a bizalmat minden szó mögött.

 

 

A GRADUATE egy letisztult, egyszerű vonalvezetésű, kényelmes és praktikus íróeszköz mindennapi használatra. A fényes króm tolltest kiválóan gravírozható.