iroda@gemkapocs.hu  +36705244244

Otthon az irodádban, iroda az otthonodban!

 

Szűrés

Gyűrűs könyvek

A gyűrűskönyv segítségével nagyon könnyű az iratok rendszerezése: a kemény fedélnek köszönhetően jól bírja a strapát, tartós és könnyű elrendezni benne az iratokat. Az iratszekrények és a konferenciák közkedvelt kiegészítője. A hagyományos mappa is alkalmas az iratok tárolására, de abban nem található fém gyűrű. Ha bele szeretnénk tenni egy új papírt, akkor az összeset ki kell vennünk. Egy gyűrűs mappába viszont a nyitható-zárható fémgyűrűk segítségével bárhova könnyen betehetünk pótlólag is egy-egy lapot, a gyűrűk segítségével pedig lapozni is könnyű. Elválasztólapokkal témakörök szerint, ábécé-rendben vagy akár egyéb szempontok alapján tovább kategorizálhatjuk dokumentumainkat.

A könnyű lapozhatóság és egyszerűen cserélhető oldalak miatt katalógusként is jól működik: a vállalatok portfólióját gyakran logózott gyűrűs mappában adják át az ügyfeleknek. Nagyobb terjedelmű prezentáció, vagy több témából, katalógusból álló anyag kezelésére is megfelelő választás a nyitható szerkezetű gyűrűs mappa, és az irodai polcok is teljesen egységessé tehetőek velük. A szokványos A/4-es mellett gyűrűs mappa A/5 méretben is elérhető a webáruházunkban.

Nem csak az irodákban vehetjük hasznát, a gyűrűs mappa otthonunkban is segítségünkre lehet a rendszerezett, esztétikus tárolásban. Segítségével könnyen rendszerezhetjük például az orvosi leleteinket, gépkocsink dokumentumait, lakásbiztosításunk vagy banki befektetésünk szerződéseit, értesítőit, adás-vételi szerződéseinket. A még esztétikusabbá tételhez vásároljon pl. Brother feliratozógépet, és hozzá való tartós címkét, ezek is elérhetőek a webáruházunkban.